Den store tapasguiden: Dette kan du lage
VEGETAR
Focaccia og aioli
Lefseruller med smøreost og grønnsaker (f.eks. løk og ruccola)
Oster (manchego og cheddar er gode alternativer)
Bakt sopp med feta (her kan du bruke aromasopp eller champignon)
Bakte cherrytomater
Asparges eller aspargesbønner med sitron og krydder
Grønnsaker og dip
Hummus
Bakt paprika med smøreost
Tomat, basilikum og mozzarella-salat
Patatas bravas (bakte potetbåter med tomatsaus)
Oliven
FISK OG SKALLDYR
Lefseruller med røkt laks, smøreost og ruccola
Gambas al pil pil (scampi i hvitløk og chili)
Sushibiter eller sashimi med ponzusaus
KJØTT
Kjøttboller med hjemmelaget tomatsaus
Chorizo med ostebit
Spekemat
Bacondadler
Lefseruller med spekeskinke, smøreost, løk og ruccola
Grillspyd med passende saus/dressing (f.eks. kylling satay)
Har du flere smakfulle forslag? Del gjerne i kommentarfeltet!