Den store tapasguiden: Dette kan du lage

VEGETAR

Focaccia og aioli

Lefseruller med smøreost og grønnsaker (f.eks. løk og ruccola)

Oster (manchego og cheddar er gode alternativer)

Bakt sopp med feta (her kan du bruke aromasopp eller champignon)

Bakte cherrytomater 

Asparges eller aspargesbønner med sitron og krydder

Grønnsaker og dip

Hummus

Bakt paprika med smøreost 

Tomat, basilikum og mozzarella-salat 

Patatas bravas (bakte potetbåter med tomatsaus)

Oliven

FISK OG SKALLDYR

Lefseruller med røkt laks, smøreost og ruccola

Gambas al pil pil (scampi i hvitløk og chili)

Sushibiter eller sashimi med ponzusaus

KJØTT

Kjøttboller med hjemmelaget tomatsaus

Chorizo med ostebit 

Spekemat

Bacondadler

Lefseruller med spekeskinke, smøreost, løk og ruccola

Grillspyd med passende saus/dressing (f.eks. kylling satay)

Har du flere smakfulle forslag? Del gjerne i kommentarfeltet!

Forrige
Forrige

Fem små endringer for et lykkeligere liv

Neste
Neste

Kule damer med Rebecca Bjørk